Ajutor

1. Cum imi creez un cont in cadrul platformei?

 

Pasul 1 :

Pentru a va crea un cont in cadrul platformei noastre va trebui sa va duceti pe Contul Meu iar dupa aceea sa dati click pe : Nu aveți cont? Inregistrati-va acum.

 

Pasul 2 :

Dupa ce v-ati trecut toate datele personale in cadrul formularului de inregistrare va trebui sa bifati Nu sunt robot si Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile despre sesiunea mea de pe acest site si sa apasati butonul Creează cont.

 

Pasul 3 :

Dupa ce v-ati creat contul in cadrul platformei noastre o sa primiti pe e-mail notificarea pentru activarea contului. Dupa activarea contului puteti posta anunturile dvs imobiliare in cadrul platformei noastre.

 

 

2. Cum adaug un anunt ?

Pentru a adauga un anunt in cadrul platformei noastre va trebui sa fiti logati in contul dvs, dupa care click pe ADAUGA ANUNT.

 

Dupa ce ati dat click pe butonul ADAUGA ANUNT, va aparea fereastra de publicare anunt, unde avem de selectat categoria unde dorim sa publicam anuntul respectiv, fie la vanzari, inchirieri, schimburi sau la ansambluri rezidentiale. Dupa care urmeaza titlul anuntului care doriti sa il publicati in cadrul platformei noastre. In cadrul publicarii anuntului sunt mai multe detalii de completat.

Dupa ce ati completat detaliile la Etapa 1 trebuie apasat pe butonul Urmatorul pas, la Etapa 2 trebuiesc incarcate de la o singura poza pana la opt poze maxim, format jpg sau png de preferat sa fie jpg. Dupa ce ati incarcat pozele reprezentative la Etapa 2 trecem la ultima etapa. Aici va trebui sa completam niste detalii cum ar fi : Tip vanzator, Camere, Compartimentare, Etaje samd, dupa ce am terminat aceste detalii de completat va trebui sa bifam Nu Sunt Robot dupa care la final sa publicam anuntul.

 

3. Cat timp sunt vizibile anunturile gratuite ?

Anunturile gratuite sunt vizibile timp de 30 de zile. Cu 2-3 zile inainte o sa primiti pe adresa de e-mail o notificare pentru prelungirea fiecarui anunt postat in mod gratuit pe platforma noastra.

 

4. Cum reinnoiesc, activez, modific sau sterg un anunt ?

Dupa postarea unui anunt gratuit in cadrul platformei noastre, el va fi vizibil pe site doar 30 de zile. Dupa cele 30 de zile el va aparea doar in contul dvs ca fiind expirat. Daca nu l-ati repostat inainte de 30 de zile va trebui sa va logati in contul dvs si dupa aceea sa apasati pe Contul meu care se afla sus in partea din dreapta.

 

Dupa ce ati apasat Contul meu o sa aveti in partea din stanga trei optiuni : Active, Inactive si Expirate. Va trebui sa mergeti pe Expirate, si acolo aveti expuse toate anunturile expirate.

 

5. Cate anunturi pot posta?

Puteti posta cate anunturi doriti dvs, nu exista o limita de postat anunturi gratuite.

 

6. Site-ul se incarca foarte greu. Ce pot sa fac?

Este foarte probabil ca acest lucru sa fie datorat unor probleme de conexiune la internet la dvs. Platforma noastra este gazduita in conditii optime. Incercati sa restartati computerul sau routerul la care sunteti conectat la internet, sau in cel mai rau caz sa contactati providerul dvs de internet.

 

Ai alte intrebari? Contacteaza-ne